SNN gebruikt cookies om instellingen te onthouden. Ook gebruiken wij Google Analytics en Hotjar.

Meer informatie

Katinka Eetgerink aan de slag bij team Sterk Noord-Nederland

Katinka Eetgerink aan de slag bij team Sterk Noord-Nederland

Met ingang van 15 augustus is Katinka Eetgerink aan de slag gegaan als Public Affairs adviseur bij het team van Sterk Noord Nederland (SNN).

Ondanks de nieuwe aanstelling is Katinka niet onbekend met de dossiers van SNN. Al eerder heeft zij (via interim opdrachten) gewerkt voor de noordelijke samenwerking en diverse noordelijke dossiers. Vanaf medio augustus is zij fulltime verantwoordelijk voor de belangbehartiging van de dossiers circulaire economie, mobiliteit en infrastructuur en landbouw in Den Haag.

"Ik sta klaar om mijn bijdrage te leveren aan de vooruitgang van Noord-Nederland, zowel op politiek als maatschappelijk vlak. Ik ben enthousiast over de kansen en perspectieven die de noordelijke samenwerking biedt en wat dit kan betekenen voor de groei van de regio."

In 2019 startte Katinka haar carrière als consultant Public Affairs en specialiseerde zich in strategisch stakeholdermanagement, lobby strategieën en intelligence. Daarvoor studeerde zij aan de NHL Hogeschool in Leeuwarden en aan de Universiteit van Leiden. Daar behaalde zij haar bachelor European Studies en Master Internationale Relaties: European Union Studies. 

Bekijk hier de volledige bezetting van het Public Affairs team Noord-Nederland.

Katinka Eetgerink
Katinka Eetgerink - Public Affairs adviseur Sterk Noord-Nederland