SNN gebruikt cookies om instellingen te onthouden. Ook gebruiken wij Google Analytics en Hotjar.

Meer informatie

Noord in Nieuwspoort

Noord in Nieuwspoort

Op dinsdag 28 mei 2024 staat hét evenement van Noord-Nederland in Den Haag weer op de agenda: Noord in Nieuwspoort! Één jaar na de aanbevelingen uit het rapport “Elke regio telt!” is het Noorden volop in beweging. Wij nemen u hier graag in mee.

Vanuit Noord-Nederland geloven we dat een sterke regio de basis vormt voor een sterk Nederland. Inzet op cultuur, sociaal-economische groei en brede welvaart is essentieel voor een sterk en veerkrachtig Noord-Nederland. Waar staat Noord-Nederland één jaar na de publicatie van het rapport “Elke Regio Telt”? Dat is het thema dat centraal staat tijdens deze editie van Nieuwspoort. 

Op 28 mei zullen onder meer Arne van Hout (DG Openbaar Bestuur en Democratische Rechtstaat bij BZK), Kristel Baele (voorzitter van de Raad van Cultuur), Jouke van Dijk (SER Noord-Nederland), Marijn Molema, (bijzonder hoogleraar regionale vitaliteit en dynamiek namens Planbureau Fryslân) en Bauke Dam (wethouder gemeente Súdwest-Fryslân) vanuit hun expertise en ervaringen hun licht op dit thema laten schijnen.   

Het belooft een interessant en afwisselend programma te worden, met inhoud, entertainment en uiteraard voldoende gelegenheid om elkaar te ontmoeten onder het genot van een hapje en een drankje. 

Heeft u interesse in deelname aan dit evenement? Stuur een mail naar publicaffairs@snn.nl om u aan te melden.

Praktische informatie

Dinsdag 28 mei 2024

Inloop: 15.30 uur

Aanvang: 16:00 uur

Einde: 19:00 uur